Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 31-06 Ianuarie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31-06 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 31-06 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 31 decembrie, influxurile astrale ale acestei perioade se vor concretiza mai greu. Intre 31 decembrie (dupa ora 03:29′) si 2 ianuarie la pranz, tot felul de surprize banesti sau materiale: Racii pot trage un loz castigator, pot avea o surpriza placuta jucand la tombola.

Intre 2 ianuarie, dupa ora 11:58′, si 4 ianuarie, pana la ora 18:20′, fiecare Rac va valorifica, In felul sau, zestrea astrala a casei a IX-a, unde un cluster de astri In zodia Pestilor Ii va Indemna la meditatie, cufundare In muzica, In ritualuri crestine, In tehnici de purificare spirituala, In drumuri la locurile sfinte (schit, biserica, manastire, locuri de pelerinaj).

Altii, In ragazul acestor zile libere de Indatoriri, si-ar putea reformula stilul de viata, s-ar putea hotarI sa renunte la Inclinatii si obiceiuri nesanatoase de viata.

Din seara zilei de 4 ianuarie pana pe 6 ianuarie, viata va reveni la normal dar nu treptat, ci abrupt. Nativii se vor Inhama imediat la treaba, se vor dedica noilor preocupari, din simtul datoriei. Relatia Saturn/Uranus, pe semne de Foc, evolueaza pe doua directii: stabilitate si transformare, conservatorism si revolutie, valorificare si Innoire obligandu-i pe Racii se faca o optiune importanta, alegand una sau alta dintre cai, cu riscurile stiute si liber asumate.

Aspectul priveste locul de munca, profesia sau exercitarea unei functii ori al unui rol public. Optiunea lor va fi conditionata de varsta, sanatate, orizont de asteptare social sau profesional, planuri personale etc. Totusi, Inceputul anului 2017 va marca povara pe care vor fi obligati sa o suporte In legatura cu un parteneriat sau cu casnicia, sector unde pot Inregistra limitari si pierderi.

Indiferent cu ce provocari se vor confrunta Insa Inca din primele zile ale anului, Racii se vor concentra pe cariera si ascensiune publica sau rol social.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...