Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 31 – 06 Februarie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31 – 06 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 31 – 06 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Depinde si ce fel de Rac avem in vedere cand facem o serie de anticipari astrale. Cei credinciosi, cu frica lui Dumnezeu, fiinte cuminti, interiorizate se vor simti destul de bine pe fondul acestui traseu al planetelor prin Pesti. Altii vor inregistra un disconfort intre 6 si 7 februarie.

Saptamana cuprinsa intre 31 ianuarie si 6 februarie este pentru acesti nativi una mai aerisita. In primul rand ca planetele in tranzit prin zodia Pestilor le ofera un suport moral si psihic care le poate da rabdare, putere de adaptare, tarie sufleteasca sau vigilenta morala.

In al doilea rand, Jupiter opereaza in prezent pe casa banilor din munca sau a banilor castigati dintr-un efort personal indiferent de ce natura. El nu interactioneaza decat cu Soarele, cu care se va afla in opozitie, la grad perfect, in ziua de 6 februarie, punand in discutie un aspect legal sau juridic al unor bani sau bunuri.

Pluton nu este o noutate pentru ei: il resimt de destul timp si el se afla in continuare in relatie dura cu Uranus, dar, cum relatia nu e de ieri de azi, e de banuit ca multe evenimente se vor fi si produs. Acum ele produc doar efecte secundare. Doar pentru cei care, din varii motive, nu au fost atinsi de aceasta aripa in 2014, se poate pune problema unui impact asupra carierei. Dar sunt cazuri exceptionale.

Dintr-o alta perspectiva, atragem atentia asupra felului in care se conduce masina sau a felului in care calatoresc unii nativi. Intre 3 si 4 si apoi intre 6 si 7 februarie se observa pe harta lor zile de risc pentru corpul fizic. Riscul unei accidentari poate proveni insa si de la aparatura sofisticata.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...