Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 30-06 Noiembrie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 30-06 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 30 septembrie, ganduri si planuri tocmite inaintea unei intalniri sau discutii importante si nu tocmai prielnice nativului. Mercur va intra in zodia Balantei si va indulci dialogul strident cu unii membri de familie, lasand loc blandetii, intelepciunii si ingaduintei. Alaturi de Soare, Mercur va deveni, pana spre 17 octombrie, un aliat de nadejde in incercarea de rezolvare a animozitatilor dintre rude.

Intre 30 septembrie, dupa ora 07:41′, si 2 octombrie dupa-amiaza, posibile solutii privitoare la un ajutor material sau la un avantaj, unele mai realiste, altele fanteziste.

Intre 2 octombrie, dupa ora 17:27′, si sfarsitul zilei de 4 octombrie, rastimp al meditatiei, al dorintei de a se rasfata cu preocupari nobile intrerupte, din cand in cand, de constrangerile concretului. Posibile conversatii pe teme enervante sau plicticoase ori administrative si/sau organizatorice necesare. Calatoriile de scurta durata, facute mai ales sub presiunea evenimentelor de ultima ora, le pot da peste cap planul de viata obisnuit. In dorinta lor de a fi corecti, metodici si la timp, Racii pot deveni enervanti prin mania de a revizui, reface, corecta, recapitula. Secvential, unii pot avea noroc la examenele practice si la verificarea cunostintelor care necesita spirit de organizare, pragmatism si luciditate ori atentie si masura.

Intre 4 octombrie, dupa ora 23:40′, si 6 octombrie, unele persoane pot fi bulversate de evenimentele care se petrec in jurul lor, cu colaboratorii, cunoscutii, cu colegii de munca, cu inferiorii sau sefii lor (patroni, directori, etc.). Deruta sau indoiala ii pot pune in dificultate.

In seara zilei de 5 octombrie, in acest sector al casei a X-a, va avea loc faza de Luna Plina in Berbec, care va introduce o nuanta de surpriza, de evolutie rapida, fara putinta de a le controla in vreun fel, transformandu-i, brusc, pe nativi in actorii sau, de la caz la caz, in spectatorii unor scene inedite.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: