Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 30 – 05 Februarie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30 – 05 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 30 – 05 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Principalul aspect astral care functioneaza, cu intensitati si consecinte diferite, pentru cei mai multi din Racii maturi, este cel sustinut de mult invocatul, deja, careu in T, pe semnele Cardinale care priveste familia din care provin, casatoria, afacerile, procesele, rivalii si rolul public. Mai intai, pe 30 ianuarie, nemultumirile personale sunt cele care ii destabilizeaza. Pe 31 ianuarie, 1 si 2 februarie (pana la ora 18), este randul copiilor sa le faca necazuri.

Unii nativi se vor enerva foarte rau afland de trasnaia comisa de odrasla lor ori de felul in care acela riposteaza la orice forma de exercitare a sfatului, a protectiei sau a autoritatii parintesti. In alt plan, Racii se vor dovedi persoane greu de suportat de catre cei pe care ii iubesc. Dragoste, dragoste, dar, uneori, in numele ei, acesti nativi isi permit prea multe, facandu-i pe cei dragi lor sa se revolte.

Risc de a fi furati si/sau pacaliti daca participa la jocuri de noroc sau la speculatii financiare neortodoxe. Intre 2 februarie seara si 4 februarie, pentru unii nativi, se pun premizele limpezirii lucrurilor la locul de munca. Nu explicatiile sunt cele care vor rezolva problema ci dovezile materiale, documentele, marturiile clare.

Daca nu le au, e mai bine sa nu dea curs, acestor explicatii. Din 5 februarie, in viata Racilor ar trebui sa se instaureze, rabdarea, rigoarea si cenzurarea emotiilor. Acestia ar trebui sa se abtina de la excesele verbale sau atitudinale pentru a reactiona adecvat intr-un conflict sau intr-o problema stringenta, delicata, cu iz procesual.

Cei care au functii de conducere e bine sa fie pregatiti pentru surprize care ii pot pune in situatii-limita ori sa fie luati de valul unor evenimente ce se deruleaza rapid, in cascada, fara sa le permita sa ia o decizie sau sa inteleaga exact despre ce e vorba.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...