Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 3-9 Iunie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 3-9 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 3-9 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 3 si 5 iunie, la pranz, Racii nu se vor putea detasa de amaraciunile si ingrijorarile care privesc familia lor. Aceasta stare aceasta nu va disparea si, cu intensitati si nuante diferite, ea va fi traita, in continuare, pentru aproximativ o luna, de acum in acolo, pe fondul intrarii, in dupa-amiaza zilei de 4 iunie, a planetei Marte in zodia Racului. Acest tranzit va introduce o nota de stres, de enervare si, uneori, de refuz al evidentei, de neacceptare a realitatii, Racii preferand sa astepte si sa “sape” dupa dovezi si argumente.

Intre 5 iunie, dupa ora 13:46′ si 8 iunie, noaptea, rastimp marcat de trairi amestecate care oscileaza intre amintiri neplacute si dorinta de a le da celor care i-au “ranit” o pedeapsa exemplara si slabiciunea de a ceda de dragul lor sau al lacrimilor si rugamintilor acestora. Contextul astral poate fi util celor care desfasoara activitati artistice; acestia ar putea crea valuri de emotie nobila, in interpretarea lor. In dimineata zilei de 6 iunie, Venus va intra in zodia Taurului, plasament astral care va imblanzi relatiile cu prietenii si cunoscutii si care determina o binevenita o mana de ajutor, la nevoie.

Pe 7 iunie, la ora 01:16′, Mercur va intra in zodia Gemenilor, ceea ce va compensa, prin libertate de gandire si, uneori, chiar prin curajul unor initiative interesante, impulsul martian de care vorbeam.

Intre 8 iunie, dupa ora 02:00′ si 9 iunie, este posibil sa se produca mai multe evenimente de mica amploare la locul de munca sau sa se vehiculeze numeroase vesti contradictorii cu privire le eventualele schimbari care ar urma sa se produca acolo.

In ziua 9 iunie, axa celor doua case ale sanatatii va fi intens solicitata de Luna Plina in Sagetator care va avea lor la ora 16. Cei cu afectiuni neurologice si circulatorii trebuie sa se abtina de la eforturi fizice, socuri psihice, imprudente de orice fel.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: