Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 3-9 Februarie 2018


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 3-9 Februarie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 3-9 Februarie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 februarie, exces de principialitate, tendinta spre hipercorectitudine, atentie majora acordata detaliilor, verificarilor si reviziilor finale care intarzie predarea la timp a unui document. Drumuri scurte, cu scop precis.

Intre 3 februarie, dupa ora 23:47′, si 6 februarie dimineata, probleme domestice legate de nevoia de a face o reparatie in casa; disconfort in relatiile cu rudele sotului sau ale sotiei. Posibile tensiuni intre nativ si unii membri de familie care nu se pot intelege asupra modului in care ar trebui administrata o proprietate, de modul de administrare a acesteia sau de oportunitatea unei vanzari, inchirieri, iesiri din indiviziune, etc.

Intre 6 februarie, dupa ora 05:57′, si prima parte a zilei de 8 februarie, sentimente rascolite; nativul nu-si gaseste linistea, chinuindu-se, de cele mai multe ori, degeaba. Relatiile sentimentale vor suferi de pe urma sensibilitatii nativilor care vor reactiona ca si cum ar fi vorba de un atac la persoana. Totusi, pentru cei care desfasoara activitati artistice sau interpretative ori care necesita fantezie, imaginatie si intuitie, perioada este buna pentru ca ii va purta pe aripile fanteziei creatoare cu mult spor si succes.

Intre 8 februarie, dupa ora 15:54′, si 9 februarie, chestiuni oficiale: unii isi pot gasi un loc de munca, altii pot face demersuri legale pentru a reglementa o neregula produsa in activitatea lor profesionala curenta. Sanatatea poate avea un curs favorabil; organismul nativilor se poate reface destul de repede dupa perioade stres, de oboseala, de epuizare, de efort fizic sau intelectual ori dupa afectiuni care le-au subrezit echilibrul organic. Nota generala a saptamanii va fi data de elementele astrale care vor incetini mersul unor negocieri, al unor tratative de impacare sau de colaborare ori care preceda un eventual recurs la justitie pentru solutionarea unei cauze.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: