Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 29-05 Decembrie 2014


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 29 Noiembrie – 05 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Partea buna din punct de vedere astral a saptamanii viitoare ii vizeaza pe Raci in planul sanatatii, unde se intrevad multiple ipostaze pozitive ce pot asigura o insanatosire rapida, o vindecare vizibila sau depasirea cu succes si fara complicatii a unor afectiuni in faza acuta, care nu mai impun o interventie chirurgicala sau un tratament intens.

In alt plan de viata si activitate, se pot lua in calcul pozitiile planetare care patroneaza regimul muncii. Pronosticul favorabil indica reglementarea necesara cu privire la un loc de munca sau posibilitatea de a face o serie de demersuri necesare care se pot finaliza cu bine mai tarziu. Unele persoane pot face deplasari in strainatate in contextul sarcinilor de serviciu.

Onorabile si corecte pot fi unele castiguri in legatura cu viata profesionala, cu functia sau cu o alta activitate care poate fi rasplatita, altfel decat sub forma unui salariu (bonificatie, prima, premiu, compensare).

Marte va intra in casa a VIII-a si bine ar fi ca, pe intreaga perioada a acestui tranzit (adica pana pe 12 ianuarie 2015), acesti nativi sa fie atenti cum se poarta in postura de soferi, cu ce vehicule se deplaseaza, ce fel de riscuri isi asuma la drum sau ce decizii iau in conditii dificile de circulatie si transport. Prudenta si la felul in care acestia lucreaza cu aparatura care functioneaza cu curent electric, radiatii, unde, vibratii sau mecanisme complexe.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...