Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 29 – 04 Septembrie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29 – 04 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 29 – 04 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Desi nu se poate spune ca saptamana viitoare aduce un stres real sau vreun pericol, o serie de griji tot se inregistreaza in viata si activitatea acestor nativi. Mai intai sunt gandurile amestecate, provocate de responsabilitatea fata de casa, familie etc. ce le incumba, apoi toate evenimentele ce se construiesc intre 31 august dupa-amiaza si dimineata zilei de 2 septembrie, cand, imaginea, cariera, statutul public, autoritatea lor pot trece prin momente de contestare, de conflict deschis.

In acest fel, revolta nativilor pare justificata astral. In cazul unor nativi, se declanseaza crize in regimul contractelor, parteneriatelor si intelegerilor mai vechi ce par a nu mai putea continua din varii motive sau care, pentru a putea fi duse la bun sfarsit, necesita acceptarea unor clauze si conditii noi care ii nemultumesc, pentru ca poarta pecetea unei constrangeri.

In dimineata zilei de 29 august Racii pot spune “Evrika!”: gasesc o solutie ingenioasa pentru o problema financiara de moment. Intre 29 august dup-amiaza si 31 august dimineata, Racii se vor lasa purtati pe aripile, mai avantate sau mai domoale, ale Lunii Pline. Unora, aceasta etapa, le poate da un plus de sensibilitate sau chiar de clarviziune.

Pot anticipa, pot “vedea” in viitor evolutia unui aspect de viata. Bun momentul si pentru examene, verificarea cunostintelor si aptitudinilor prin teste si evaluari. Intre 2 si 4 septembrie, ei isi vor dori sa stabileasca relatii comode, avantajoase, stabile cu o serie de persoane care sa le ofere un sprijin sau, chiar cer ajutorul unora, in ideea de a se echilibra, in sectorul lor de viata subred in acest moment. Intreaga perioada analizata de noi le ofera sprijin pentru a gasi noi solutii de a castiga bani.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...