Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 29-04 August 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 29-04 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 iulie, disconfort in propria locuinta sau cu o atmosfera “mocnita” in familie. Doar capacitatea Racilor de a se controla va putea reduce totul la o simpla stare de spirit nemultumitoare.

Intre 30 iulie, dupa ora 03:23′ si 1 august, emotiile vor fi mai intense, sentimentele mai puternice iar dorintele mai provocatoare; clipe de pasiune, atasamente afective care se vor transforma intr-o noua relatie.

In dupa-amiaza zilei de 31 iulie, Venus va intra in zodia Racului, drept pentru care nativii vor avea parte de protectia Micului Benefic pana pe 26 august a.c., bun prilej pentru a se intrema trupeste, sufleteste si psihic. Dar, este de retinut si impactul pe care il va avea asupra Racilor, configurarea unui Patrat mistic, alcatuit din cuadraturile planetelor aflate in tranzit prin cele patru semne zodiacale cardinale, care vor genera incercari si blocaje, mai mari sau mai mici, pe casele I, IV, VII si X, in functie si de harta nasterii fiecaruia.

Intre 1 august, dupa ora 15:02′ si 4 august, posibile discutii legate de reorganizarea activitatii profesionale. Initiativele in plan profesional (functie, raspundere publica, imagine, asumare de riscuri), care tindeau sa se materializeze, ar putea fi oprite din cauza unor surprize care ii vor pune pe ganduri pe Raci, obligandu-i sa reanalizeze atent situatia nou creata si, eventual, determinandu-i sa se razgandeasca. Posibile stari inflamatorii, congestive, reactii hipertermice care vor disparea repede in urma unui tratament obisnuit.

Din 4 august, dupa ora 03:37′, se va pune problema primului conflict, nascut din interese divergente ori din modul de abordare a unei chestiuni, ce implica un membru de familie ori partenerul de viata. Intreaga saptamana va sta sub semnul cuadraturii drastice Pluton/Jupiter, la grad perfect, care va opera pe casele IV/VII si care va genera situatii absurde, nedrepte sau abuzive.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...