Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 28 – 04 Decembrie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 04 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 28 – 04 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

28 si 29 noiembrie – doua zile in care nativii din Rac se pot simti bine, pot functia mai aproape si mai in concordanta cu natura lor astrala autentica. Este adevarat ca o parte dintre planete realizeaza in aceasta perioada relatii dure, complicate cu Luna care este, pentru moment, singura favorabila lor.

De aceea, partea buna a acestui acest tranzit poate fi contracarata de situatii care pot evolua surprinzator (mai ales pe directia ascensiunii profesionale), pagubos (in plan partenerial) sau relational (rude, familia din care provin). Casa a IV-a a casei si patrimoniului lor este pusa la incercare intre 30 noiembrie si 3 decembrie. Nu sunt excluse avariile sau stricaciunile de orice alta natura.

Intre 30 noiembrie si 2 decembrie, pana la ora pranzului, banii pot fi un motiv de meditatie sau de ingrijorare. Intre 2 decembrie dupa-amiaza si 4 decembrie nativii din Rac se pot ocupa de activitatile legate direct de pamant (agricultura, horticultura dar si constructii).

Altii pot desfasura activitati practice, administrative care-i privesc direct. Nu sunt excluse o serie de ipostaze in care, direct sau indirect, unor nativi le pot fi puse la incercare calitatile organizatorice, cunostintele practice, nivelul de performanta scolara. In linii mari, vor trece cu bine aceste incercari, reusind sa-si pastreze calmul si rabdarea, dand dovada de metoda si atentie la detalii.

Contextul astral mai indica posibile deplasari cu scop precis, unde este nevoie de implicare si eficienta. Daca se pune problema unor studii sau a cautarii unui loc de munca dincolo de granitele tarii, situatia se complica prin conditiile de data recenta ce trebuie sa se intruneasca sau de barierele personale ce trebuie sa fie depasite (maturitate, adaptabilitate etc.). La locul de munca al unor nativi se pot produce restructurari.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...