Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 28-03 noiembrie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 28-03 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 30 octombrie dimineata, oscilatii sau initiative mai putin obisnuite nascute din dorinta nativilor de a infrange un blocaj, niste intarzieri si neputinta de a finaliza un demers menit sa le aduca un beneficiu material.

Intre 30 octombrie, dupa ora 11:47′, si 1 noiembrie dimineata, preocupari speciale, unele de natura spirituala, altele cu miza sufleteasca importanta care sa le dea linistea sau satisfactia interioara intr-o mare de ganduri si preocupari sterile. Dorinta de a-si depasi conditia profesionala prin specializari, perfectionari, burse, etc.

Intre 1 noiembrie, dupa ora 08:43′, si 3 noiembrie dimineata, viata sociala intensa, plina de provocari; nevoia de a face fata unor solicitari care le absorb atentia si ii fac sa li dedice cu intreaga lor fiinta, de unde si riscul de a neglija alte aspecte de viata personala si/sau familiala. Nu sunt excluse ipostazele deranjante in care unul sau mai multi membri ai familiei ii adreseaza nativului reprosuri. Pe o alta directie, posibil motiv de dezordine in casa sau in gospodarie (reamenajare, reparatii, mici stricaciuni).

Pe 3 noiembrie, dupa ora 11:47′, nevoia de a se calma prin “schimbarea aerului”, a preocuparilor si de a frecventa acei prieteni care le pot reda linistea interioara dorita sau increderea in fortele proprii. Viata afectiva tulburata, deseori, de ipostaze mai putin “nobile” (egoism, invidie, gelozie, spirit posesiv) nascute din dorinta de a primi confirmarea reciprocitatii sentimentelor si a temeiniciei relatiei. Uneori, experientele anterioare neplacute ii pot pune pe jar, facandu-i sa-si aduca aminte secvente neplacute traite de ei si despre care au impresia, de multe ori subiectiva, ca se repeta. Etapa a sensibilitatii afective amplificate, uneori, in chip nejustificat. Nemultumiti de felul in care evolueaza copiii lor, parintii Rac Racii pot lua decizii neinspirate si gresite din punct de vedere pedagogic.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...