Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 28-03 Februarie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 28-03 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 29 ianuarie dupa-amiaza, posibile surprize in plan financiar. Luna Noua din 28 ianuarie poate aduce situatii imprevizibile pentru regimul banilor, provocate, de cele mai multe ori, de o situatie “din afara”, adica de evolutia unui context institutional, de evenimentele greu de anticipat din viata unei persoane apropiate lor care se vor reflecta, mai mult sau mai putin intens, si in viata Racilor.

Din 28 ianuarie, Marte va intra in casa a X-a a cerului lor astral si, de acolo, alaturi de Uranus, va provoca schimbari de statut socio-profesional, obligandu-i, deseori, pe nativi, sa reactioneze, sa se implice, sa se lupte, sa faca fata unor confruntari drastice de natura relationala sau chiar juridica. Oricum, nativii trebuie sa se astepte la surprize pana pe 10 martie.

Intre 29 ianuarie (dupa ora 18:11′) si 31 ianuarie, lumea ideilor, convingerilor si credintelor, a aspiratiilor inalte si a planurilor speciale de viata, a caror realizare este conditionata de studiu si progres al cunoasterii, este bine aspectata. Racii pot avea intuitii fericite, idei speciale, initiative justificate de un fler remarcabil.

Intre 1 si 3 februarie, pana la ora 03:50′, etapa care poate sugera macar directia dinspre care vor veni incercarile viitoare, legate de cariera, functie, loc in societate sau posibilitate de afirmare. Unii Raci, enervati de plasa contradictiilor in care se zbat de la un timp incoace, vor fi motivati sa-si limpezeasca pozitia ca sa-si consolideze drumul.

Din 3 februarie, in ajutor, le poate veni Micul Benefic, care va ramane in casa X-a pana pe 6 iunie, si care le va deschide usi nebanuite pe calea rezolvarii unor aspecte fundamentale de viata.

Din 3 februarie, se pot netezi sau consolida niste relatii de prietenie si corespondenta sufleteasca care sa stea la baza unor relatii de prietenie oneste.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...