Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 28 – 03 Aprilie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 03 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 28 – 03 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Casa relatiilor publice, a ascensiunii profesionale sau a carierei are parte de un impuls deosebit de energic din partea planetelor ce tranziteaza, in prezent, zodia Berbecului. Unii pot avea parte de surprize, altii doar de o implinire profesionala pentru care au muncit, s-au pregatit sau pe care chiar au “fortat-o”.

In jurul multor nativi se pot purta tot felul de discutii. acestea pot deranja prin lipsa de bunacuviinta sau prin agresivitate. O alta dimensiune favorabila se intuieste in preajma zilei de 3 aprilie cand se contureaza un succes financiar care decurge firesc dintr-o functie sau demnitate publica, dintr-o rezolvare personala pe cale oficiala; mai poate fi vorba, in cazuri particulare de un beneficiu, un premiu, o bursa, o ipostaza financiara care bucura si maguleste ori care, prin insasi valoarea ei, aduce rezolvarea favorabila a unei chestiuni personale. Nu sunt excluse numiri in functii, ascensiune spectaculoasa profesionala, mai ales daca este vorba de subiecti tineri.

Aspectul este mai favorabil barbatilor. Discutii energice, insistente in vederea deblocarii unei situatii la locul de munca sau pentru a se inlatura opozitia cuiva in buna desfasurare a activitatii unui Rac. Din 31 martie nativii se pot bucura de binefacerile unor prieteni sau a unor persoane cu care nu se afla decat in relatii oficiale dar care se poarta fata de ei cu cumsecadenie.

Interventiile acelora par a fi un demers temeinic, care sa le dea un suport adevarat intr-o intreprindere. Uneori, nu este vorba doar de latura morala a acestei sustineri ci si de un ajutor practic, material, institutional, ori chiar de o implicare personala, directa rezolvarea lor.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia :


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...