Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 27 – 04 Martie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27 – 04 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 27 – 04 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Dimineata zilei de 27 februarie va trece cu obisnuitele, de-acum, probleme familiale care se amesteca cu cele de afaceri, cu raspunderea profesionala, cu procesele etc. Din dupa-amiaza aceleiasi zile pana pe 29 februarie, interesul unora dintre nativi se concentreaza pe relatiile cu copiii sau pe relatiile afective.

Racii devin exigenti si, intrucatva, intoleranti cu micile derapaje ale celor dragi. Daca este vorba de persoane care desfasoara activitati de creatie sau interpretative, atunci performantele lor vor fi remarcabile, nativii facand proba virtuozitatii, a subtilitatii sau, de la caz la caz, a rafinamentului exercitat in domeniul de activitate care-i reprezinta, fiind, in cazul unor vizionari, selectii etc., competitori redutabili.

Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), asupra mentalului lor planeaza dorinta de a pune in ordine o serie de activitati cu miza legala sau oficiala. Pentru unele persoane, acest rastimp poate veni cu o binefacatoare stare de incredere, de optimism in cazul in care trebuie sa urmeze un tratament, sa se supuna unor terapii nu toate comode, ori sa faca acele gesturi necesare pentru a obtine avize, certificate, legate de starea lor de sanatate sau in vederea unei deplasari in scop medical, in afara tarii.

Intre 3 martie (dupa ora 12) si 4 martie, unii nativi s-ar putea vedea obligati sa-si restranga arsenalul de mijloace de reactie la provocari, sa fie extrem de retinuti si controlati in tot ceea ce intreprind, sa nu lase loc indiferentei, naivitatii sau hazardului in afaceri si demersurile oficiale.

Axa celor doua case ale comunicarii ramane deficitara, constiinta lor fiind “bantuita” de nehotarari, nedumeriri, indoieli sau neincredere in propriile forte. Aspect prost pentru orice tip de examinare a cunostintelor, abilitatilor sau performantelor profesionale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...