Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 27 – 03 Iulie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27 – 03 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 27 – 03 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zodia Racului are parte de doua tranzite puternice Soarele si Martecare ii dinamizeaza pe nativi, dandu-le harnicie, responsabilitate, implicare si rabdare.

Dar, chiar daca le da un impuls legat de executarea unor sarcini de serviciu sau treburi de familie, totusi, epuizarea si oboseala isi vor pune amprenta pe fizicul dar si pe psihicul lor. De aceea, la sfarsitul saptamanii viitoare se vor simti plictisiti, enervati, hartuiti de soarta si totodata nemultumiti de propria lor prestatie, vazand ca nu mai prididesc cu munca si, in loc, ca existenta lor sa fie mai simpla, ea se tot complica prin acumularea de noi evenimente carora trebuie le dea curs si sa le gaseasca rezolvare.

La toate acestea se adaoga influxul suprasolicitant al fazei de Luna Plina in Capricorn, care are menirea de a rascoli relatiile parteneriale, de a pune in evidenta tot ceea ce nu merge, nu functioneaza corect, obligandu-i sa ia, in cele din urma, atitudine.

De aceea, in casa, in afaceri, in procese, sau in orice alt tip de parteneriat, se pot amplifica divergentele sau se pot isca conflicte bazate, cel mai frecvent pe diferenta de stil, metoda si interese din dupa-amiaza zilei de 1 iulie pana pe 3 iulie seara.

Intre 27 si 29 iunie sufletul lor poate trece prin stari mai acute sau mai difuze de tristete, de gelozie, de amaraciune. Este vorba de planul sentimental care, hipertrofiat din punct de vedere astrologic, nu le da pace. Excelente relatiile de munca sau consecintele banesti ale unor activitati remunerate( intre 29 iunie si 1 iulie). Bune, probleme financiare ori castigurile nesperate ori mai greu de contabilizat. Atentie, pentru toti nativii, indiferent de varsta, la mesajele din prejma zilei de 2 iulie care privesc chestiunile importante de viata.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...