Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 27-02 Iunie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 27-02 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 27 mai, lumea gandurilor, a viselor, a tainelor personale isi va pune amprenta pe psihicul si echilibrul interior al nativilor (agitatie, nervozitate, instabilitate psiho – emotionala, incertitudini). Aceasta predispozitie va cunoaste o etapa de manifestare organica mai intensa spre 2/3 iunie, cand, pe fondul altor tranzitele ce se vor conjuga cu tabloul inceputului de saptamana, s-ar putea vorbi de afectarea aparatului loco-motor, a sistemului nervos, a circulatiei periferice. Contextul nu este nou, despre el am mai vorbit si in ultimele doua saptamani. De asta data, insa, nativii vor fi nevoiti sa treaca printr-o “poarta a incercarilor” legate de sanatate pe care riscurile si imprudentele le pot agrava sau declansa.

Intre 27 mai, dupa ora 14:25, si dupa-amiaza zilei de 29 mai, efort de a infrange ostilitatile momentului, de a uita sau tempera iesirile nervoase ale unor rude si de a specula un moment favorabil lor in plan social profesional, de autoritate si imagine care e inconjurat de ipostaze ce il indeparteaza pe nativ de scopul propus, chiar daca sunt de mica importanta.

Intre 29 mai, dupa ora 15:12, si seara zilei de 31 mai, Trigonul regal alcatuit de Uranus, Saturn si Sensul Vietii va functiona favorabil pentru Racii care sunt pe cale sa-si schimbe locul de munca, sa primeasca o functie, o raspundere. Motivul pentru care vor accepta o oferta sau vor da curs unor disponibilitati socio-profesionale va fi legat de bani, de veniturile ce vor reveni pentru activitatea depusa (nu neaparat, salariu).

Intre 31 mai, dupa ora 19:16 si 2 iunie, nativii vor fi atenti, prudenti, asimiland toate informatiile care vin spre ei, invatand, acumuland cunostintele necesare. Deosebirile intre convingerile, crezurile, idealurile si interesele lor fata de cele nutrite de persoanele din anturajul lor vor fi camuflate pentru a nu da prilej la animozitati sau antipatii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...