Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 27-02 Ianuarie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 27 Decembrie – 26 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In viata Racilor nu se vor activa chiar toate directiile de evolutie personala, sugerate de harta perioadei analizate. Desi, unii, firi mai complexe (dar si mai dificile!), vor reusi aceasta performanta.

Ei pot sa aiba parte de provocari de la planetele din casa a VII-a, ceea ce ii va determina sa ia decizii cu privire la un partener, urmand ca transpunerea lor in realitate sa se faca peste catva timp; altii, insa, nu mai au rabdare sau alte probleme din viata lor personala ii obliga sa se decida repede si sa ia masurile necesare.

Unele parteneriate se strica, altele vor cunoaste pauze si restructurari vecine cu anularea lor. Daca la mijloc este vorba despre bani, colaborarile se reconfigureaza intr-un mod deloc confortabil dar, poate util, pentru a se depasi momentul.

Aceste transformari pot privi sau leza functia, rangul, demnitatea sau, invers, acestea sunt motivele care cer respectivele schimbari parteneriale. Atentie la banii cheltuiti, daruiti sau datorati: relatia cu personale implicate in acest context este una conflictuala sau vicioasa.

Nativii cu afectiuni legate de circulatia venoasa/arteriala, cei ce se stiu bolnavi de ficat sau prezinta hipertensiune, uzura loco-motorie, afectare a ligamentelor si musculaturii picioarelor, secundar a bratelor si mainilor, ar trebui sa se menajeze cu deosebire pe 2 si 3 ianuarie 2015.

Totusi, unii Raci pot sa gaseasca ragazul necesar pentru a medita la o serie de crezuri, convingeri si idealuri carora nu le mai gasesc justificarea.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...