Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 26 – 02 Octombrie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 02 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 26 – 02 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 26 si 27 septembrie nativi din Rac par a respira in libertate, nestingheriti de evenimentele din jur. Se simt bine intr-un mediu curat din punct de vedere moral.

Doresc sa se cultive ori sa se “hraneasca” din valorile spirituale, culturale sau religioase prin lectura, frecventarea mediilor elevate, prin dialog util lor cu persoane cultivate, prin asimilarea unui volum de informatii si cunostinte care sa le permita ca, si din punct de vedere profesional, sa realizeze un progres. Pentru altii, mai tineri, aflati la varsta optiunilor fundamentale, se pune problema identificarii unui scop in viata, a alegerii unei meserii, a unei orientari profesionale.

Dar, asta nu inseamna ca lucrurile merg simplu si usor. Apar tot felul de repere care le limiteaza sau le delimiteaza un teritoriu de actiune care lor poate sa li se para restrictiv, de unde si un posibil sentiment de frustrare ca si cum le-ar fi interzis, in aceasta etapa de viata, accesul nestingherit la toate posibilitatile de afirmare. Pe 28 si 29 septembrie vor trece prin momente de o anume greutate si importanta in existenta lor.

Luna Plina construita pe doua dintre cele patru brate ale Crucii Fixe, ii implica in evenimente ce, nu o data, capata o nota dramatica in plan personal sau familial. Unul sau mai multe aspecte de viata personala poarta amprenta nevoii de a-si urma destinul, adica Sensul Vietii, cel adevarat, nu cel eronat, abordat la intamplare.

De aici si senzatia, uneori subiectiva, de imposibilitate de a alege. Pe 30 septembrie si 1 octombrie, cei nascuti in Rac pot netezi drumul spre o relatie utila sau pot beneficia de pe urma uneia deja stabilita. Pe 2 octombrie unii pot avea discutii de taina sau pot beneficia de avertismente discrete. Intreaga saptamana sta sub semnul unor drumuri ce trebuie neaparat facute pentru a se rezolva o serie de chestiuni concrete.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...