Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 26-02 Decembrie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26-02 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 26-02 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 26 noiembrie, nu se vor petrece evenimente semnificative, cu exceptia unor suparari, traite intens, in plan personal, fara a fi rostite cu voce tare. Ele ar putea fi starnite de evenimentele de data recenta care se petrec in familia din care provin. Desi nu vor crea efecte imediate, vizibile la nivelul deciziilor, totusi, ecoul lor le va tulbura linistea intreaga saptamana viitoare.

Pe 26 (dupa ora 3 dimineata), 27 si 28 noiembrie, va fi randul sentimentelor fata de copii sau o persoana draga inimii lor, sa fie rascolite. Racii vor fi in aceasta perioada hipersensibili, reactionand disproportionat fata de orice adiere care, li se pare lor, ca arata a tradare, a nepasare etc. De aici, un noian de trairi intense care vor starni lacrimile de furie, de neputinta, de frica, de singuratate, de tristete, de dezamagire.

Crizele de gelozie cu greu vor putea fi calmate de catre cei vizati. Pentru ca acest rastimp este marcat de un puternic subiectivism si de o tendinta astrala spre deformare, exagerare, etc., este indicat sa nu se ia decizii privitoare la viitorul relatiei care ii nemultumeste.

Intre 29 si 30 noiembrie si prima parte a zilei de 1 decembrie, cei care nu au un loc de munca isi pot gasi un plasament. Luna Noua din 29 noiembrie, ii poate pune in fata unei situatii pentru a carei solutionare trebuie sa ia o decizie: sa opteze, daca li se ofera alternative, cu privire la salariu, atributii si responsabilitati. Nota generala contine o referire la textul legii de aceea, pentru a evita orice eroare e bine ca nativii sa se consulte cu persoane obiective, corecte sau cu consilieri de specialitate.

Aspectul de “consultare” va fi valabil ori de cate ori se va pune problema unei decizii cu privire la oportunitatea unei interventii chirurgicale, a acceptarii unei terapii riscante, a plecarii la tratament in strainatate. Intre 1 decembrie (dupa ora 4 dimineata) si 2 decembrie, nativii vor observa de unde provin opozitiile in demersurile lor legate de o colaborare sau de semnarea unei intelegeri.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...