Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 26-01 Septembrie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26-01 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 26-01 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 26 august dimineata, Racii vor dori sa se odihneasca alaturi de familie, sa se bucure de tihna si confortul casei; cu toate acestea, stresul, provenind de la sot sau sotie, le poate strica cheful. Venus va intra in zodia Leului, in casa banilor obtinuti din munca proprie. Este posibil ca unii Raci sa “ia foc” cand vor auzi ce se preconizeaza la locul lor de munca cu privire la orar, atributiile ce urmeaza sa le fie incredintate sau modificarile salariale preconizate. Pentru ca acest context este subred si la capitolul intelegere, nativii trebuie sa se poarte cu diplomatie si masura pentru a nu-si inrautati situatia sau a starni animozitati si razbunari ori a justifica “pedepse”. Sunt de luat in calcul cheltuielile pentru sanatate (operatii, tratamente, medicamente, ingrijire speciala, recuperare).

Intre 26 august, dupa ora 10:53′, si 28 august seara, etapa a sentimentelor marcate de subiectivism si egoism; unele femei pot face crize de gelozie sau de autoritare (de ex. “hiper-mama” care vrea sa-si controleze copilul, indiferent de varsta acestuia).

Intre 28 august, dupa ora 22: 48′, si 31 august dimineata, probleme de sanatate care nu pot fi rezolvate din cauza incurcaturilor birocratice, a disfunctiilor organizatorice sau din cauza formalitatilor legale care intarzie plecarea in strainatate, la tratament, a unor bolnavi.

Intre 31 august, dupa ora 10:19′, si 1 septembrie, discutii incomode cu partenerii, stres conjugal, imposibilitatea de a cadea de acord asupra unei initiative sau a unui mod de lucru cu colaboratorii. Mercur, retrograd, va reveni pe 31 august in zodia Leului, in casa a II-a a banilor, alaturandu-se mecanismului astral generat de Marte, Venus si Sensul Vietii; de aceea, reanalizarea unei teme sau o eventuala razgandire (cu sau fara legatura cu veniturile salariale) trebuie privita cu seriozitate pentru ca ele au un temei profund si important.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...