Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 26 – 01 Ianuarie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 26 – 01 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 26 si 27 decembrie, ora 13, Racii vor fi preocupati de ei insisi concentrandu-se pe tot ceea ce priveste persoana lor, fara ca, prin asta, sa lase impresia ca sunt egoisti, aceasta repliere spre sine explicandu-se prin tranzitul favorabil al Lunii, prin semnul lor natal care le-a zguduit cu numai o zi in urma, pe fondul fazei de Luna Plina, niste principii, niste convingeri, niste proiecte personale.

Din 27 decembrie dupa-amiaza si apoi, pe 28 si 29 decembrie problemele banesti curente s-ar putea sa le abata atentia de la alte evenimente. Intre 30, 31 decembrie si dimineata zilei de 1 ianuarie se pume problema unor mici deplasari, ale unor activitati practice, utile, organizatorice justificate si prin nevoia de a face fata atator sarbatori si modificari de program de viata.

Ceva insa staruie in mintea lor, o dorinta secreta, a un plan pe care vor sa-l puna in aplicare pentru a se simti bine, ceva din categoria lucrurilor pe care nu le-au mai facut, pe care nu le-au mai trait, dar nu ineditul este cel care primeaza ci nevoia de implinire si multumire sufleteasca, pentru a carui punere in practica sunt in stare sa alerge si sa faca tot felul de demersuri.

In ziua de 1 ianuarie, dupa ora 9 dimineata, micile obligatii de familie mai mult ii enerveaza decat ii incurca. Tensiuni mocnite sau mici rabufniri de nemultumire se pot inregistra in aceasta zi in relatia cu partenerul de viata.

Pe 30 decembrie, planeta Venus va intra in casa a VI-a si, pentru moment, va aduce o vizibila imbunatatire a starii de sanatate si o schimbare a dispozitiei interioare. In plus, pana pe 24 ianuarie 2016, aceasta planeta le poate netezi unora drumul spre o rezolvare fericita ori macar convenabila in legatura cu un loc de munca.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: