Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 26 – 01 Aprilie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 26 – 01 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 26 si 28 martie ora 10 dimineata, viata sentimentala poate cunoaste clipe mai putin agreabile. Depinde de varsta si tipul de relatii in care se afla implicati nativii. Unii pot fi doar melancolici, altii tristi; unii pot trai momente de suparare profunda, apasatoare din cauza unei persoane dragi.

De multe ori, insa, isi vor face singuri “sange rau”. Daca sunt echilibrati, maturi si cu experienta, acest tranzit nu-i va afecta pe Raci dar, daca sunt singuri si au acumulat multe nemultumiri, etapa poate fi una bazata pe exagerari si atitudine subiectiva. Intre 28 martie dimineata si 30 martie seara (pana la ora 20:45), se pot ivi in calea unora, la locul de munca, tot felul de situatii cu conotatie legala, juridica.

Uneori, vor functiona chestiuni legate de un contract, de o clauza, de o masura administrativa, alteori, insa, se pot reflecta asupra regimului de munca o serie de masuri oficiale pe care nativii nu le pot “modela” in nici un chip: nu tine de vointa sau competenta lor, nu pot actiona in nici un fel (poate doar, in cazuri particulare), printr-o actiune in justitie, dar nici atunci in nume propriu, ci, mai degraba, prin ralierea lor la o actiune colectiva de tipul greva, protest, actiune in justitie).

Desi aceasta este perioada de varf a situatiei, elementele care anunta noutatile viitoare se pot decela in faptele si vorbele care circula de colo-colo in preajma zilei de 26 martie.

Intre 30 martie seara si 1 aprilie, Racii trebuie sa dea dovada de rezistenta nervoasa si de rabdare pentru a trece, daca este cazul, etape importante din viata lor parteneriala, de afaceri, procesuala dar si din perspectiva imaginii publice, a functiei, a autoritatii socii-profesionale.

Se vor spune despre ei destule lucruri inexacte, vor fi provocati sau vor fi obligati sa intre intr-un joc vicios al afirmatiilor si dezmintirilor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...