Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 25-31 Martie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-31 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 25-31 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 25 martie, pana la pranz, informatii care pot uimi sau alarma din punct de vedere financiar.

Intre 25 martie, dupa ora 13:07′ si 27 martie dupa-amiaza, meditatii pe teme legate de spiritualitate, educatie superioara, evolutie sau mobilare sufleteasca prin aproprierea de valori artistice, prin viata culturala sau experiente personale legate de un domeniu de creatie. Activitati menite sa il rupa pe nativ de forfota cotidiana si sa-l cufunde intr-un univers special, placut, inaltator. Posibila liniste sufleteasca gasita in urma unui dialog cu un duhovnic, un profesor, un psiholog, un medic sau o persoana inzestrata cu calitati de pedagog care il poate ajuta pe nativ sa vada adevarata fata a lucrurilor.

Intre 27 martie, dupa ora 17:11′, si 29 martie dupa-amiaza, solicitari publice, oficiale si profesionale asociate cu dificultati ce tin de greutatea luarii unor decizii ori de asumarea unor responsabilitati care izbucnesc brusc si care il pun pe nativ in situatia de a trai intens (suferinta?!) momentele de cumpana provocate de Luna Plina din Berbec, din 28 martie. Radicalizarea unor contradictii sau a unor situatii de familie, conjugale, parteneriale, procesuale de neimpacat pe cale amiabila.

Intre 29 martie, dupa ora 18:48′, si seara zilei de 31 martie, efort de cooperare. Racii vor dori sa se stabilizeze mental si afectiv prin sprijinul moral pe care l-ar putea primi de la prieteni sau prin demersurile concrete ale acelora menite sa le dea o mana de ajutor. Interventie a cuiva, teoretic a unei persoane tinere, in viata unui nativ (o sansa, o vorba buna, asumarea unei activitati utile acestuia), predispozitie astrala consolidata si de planeta Mercur care, in seara zilei de 31 martie, va intra in sectorul casei a XI-a.

Pe 31 martie, dupa ora 19:41′, perioada mobila din punct de vedere mental. Racii ar putea “vorbei cu ei insisi”, intr-un demers util de autocunoastere sau de reconfigurare a convingerilor personale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...