Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 25-03 Martie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-03 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 25-03 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 26 februarie noaptea, surprize cu privire la o chestiune baneasca.

Pe 26 februarie, se va produce faza de Luna Noua in Pesti, dublata de o eclipsa de Soare, in acelasi semn zodiacal care controleaza casa a IX-a a Racilor, si care le vor modifica starea de spirit prin incarcatura emotionala ce le poate descatusa spiritul de inhibitii, dandu-le curajul sa iasa din tiparele rigide in care au trait si au gandit pana acum, permitandu-le sa accepte ideea schimbarii de sine, a renasterii personale prin evolutie spirituala, spor de cunoastere, invatare, progres profesional, acces la ideile superioare despre lume si viata. Acest impuls astral va beneficia de stagiul planetei Mercur in Pesti, incepand cu 26 februarie, care va accentua supletea mentala si rafinamentul intelectual.

Intre 26 februarie (dupa ora 02:55′) si dimineata zilei de 28 februarie, Luna va tranzita casa a IX-a, supusa acestor frumoase influente astrale. Nativii se vor dovedi sensibili, in stare de performante speciale in planul activitatii artistice prin ideile originale si generoase pe care le vor transpune intr-un gest creator.

Intre 28 februarie (dupa ora 06:52′) si prima parte a zilei de 1 martie, provocari profesionale sau sociale, care ii pot aduce pe unii nativi in atentia opiniei publice prin comentarii critice, acuzatii, dispute si conflicte. Aspectul, care da nota generala a saptamanii, este potentat de tranzitul Lunii prin casa a X-a; el va imprima un plus de subiectivism. Contextul va ramane periculos si dificil, departe de a se incheia si in afara acestor doua zile, revirimente ale acestei stari de lucruri fiind posibile in primavara si in septembrie 2017.

Intre 1 martie (dupa ora 09:43′) si 3 martie, Racii vor avea tendinta sa caute o persoana apropiata lor care sa le dea un strop de calm si incredere in sine si care, prin logica si echilibrul cu care vor analiza tumultul in care traiesc, sa le ofere solutii de bun simt.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...