Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 25 – 01 Mai 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 01 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 25 – 01 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 25 aprilie acesti nativi au Luna, guvernatorul lor, in tranzit, prin semnul lor natal, deci prin domiciliul ei, fiind o Luna puternica si, implicit, un bun sfetnic sau un bun doctor, pentru acesti nativi.

Din 1 mai Mercur, planeta a gandirii practice si speculative, va intra in casa a XII-a si, de acolo, va putea sa le dea, timp de cateva saptamani, impulsuri bune, idei interesante sau macar solutii ingenioase pentru a rezolva o chestiune personala (de bani dar si de bun plasament personal ori profesional) in mod discret sau prin intermediul unor relatii mai putin vizibile.

Noroc la informatii transmise pe cai speciale (mesaje, scrisori, aluzii, “soapte”) care pot contribui, la un moment dat, in aceasta primavara sau vara, la stabilirea unor conexiuni necesare ce le lipsesc in aceasta clipa si care pot functiona in favoarea lor intr-o strategie, intr-un plan de dezvoltare personala sau intr-o aparare ori o argumentare menita sa limpezeasca lucrurile tulburate mai demult.

Acesti nativi se pot baza pe ajutorul sau sustinerea unor cunostinte cu functie sau statut public important dar, uneori, aceste persoane, desi favorabile unui demers al Racilor, pot face pe interesantii, dandu-se mari, importanti si inabordabili, mai ales in perioada 26 si 27 aprilie, punandu-i pe nativi pe ganduri.

Nu trebuie sa se lase destabilizati de aerele de superioritate ale celor care nu fac decat, din prudenta sau orgoliu, sa-si “marcheze teritoriul” pentru a stabili o distanta, considerata de ei necesara, sau un raport de dependenta. Dorinta mare de a restabili sau regasi linistea din familie care sa le permita sa se refaca, ori sa se odihneasca.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...