Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 25-01 Iulie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-01 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 25-01 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 27 iunie (pana la ora 11), sunt primul semn de Apa avantajat de prezenta multor planete risipite in cele trei zodii de Apa. De aici si un remarcabil lant de aspect favorabile lor care va spori din 30 iunie cand, in semul lor natal, va intra si planeta Mercur. Teoretic tranzitul lui mercur prin zodia Racului aduce un potential benefic special, dar, pe ei, in mod special, ii va avantaja la capitolul sensibilitate si emotivitate. Daca vor reusi sa faca fata acestui val de sentimente si senzatii pe care le vor trai la intensitate maxima, saptamana va fi una profitabila pentru ei, pentru ca se simti bine, in elementul lor atat de bine sustinut de Soarele care le tranziteaza zodia alaturi de Micul Benefic.

Intre 27 iunie (dupa-amiaza) si 29 iunie (pana la ora 13), unii vor fi obligati de imprejurari sa revina cu picioarele pe pamant si sa ia decizi rapide. Relatiile parteneriale sau litigiile le pot pune probleme unora tocmai pentru ca aceste dialoguri s-ar putea sa schiopateze. S-ar putea sa nu fie ei de vina ci partenerii lor care fac obstructie sau construiesc capcane si lanseaza sicane: tactici inutile care prelungesc inutil un conflict.

Intre 29 iunie dupa-amiaza si 1 iulie (pana la ora 15), relatiile cu prietenii se pot stabiliza prin dialog sau activitati comune in timpul carora isi pot demonstra valoarea sau utilitatea in respectiva alianta.

Dar, in plan afectiv situatia poate scapa sub control, tocmai pentru excesul de element astral “Apa” controlat de tranzitele prin Scorpion ii pot impinge la crize de gelozie, de egoism. Nu spuneti cuvinte pe care le veti regreta cand veti reveni la “normal”, nu rupeti legaturile afective cu cineva doar pe impresii.

Singuratatea se va trai greu in acest rastimp; de aceea, nativii nu trebuie sa se lase nici coplesiti, nici influentati de ea. Din dupa-amiaza zilei de 1 iulie, se anunta o perioada marcata de informatii primite pe cai discrete, de revelare a unor secrete sau de discutii cu rolul de a tatona o posibila schimbare a locului de munca.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...