Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 24-30 Septembrie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Spetembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 24-30 Spetembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 septembrie (pana la ora 17), Racii se vor ocupa de tot ceea ce-i priveste pe ei insisi. Nu e vorba de egoism ci de un set de probleme, diferite ca natura si dificultate diferite, cu care se confrunta, de la un timp. Peste toate, insa, vor predomina preocuparile legate de casa si familie. Termenii in care se vor raporta vor fi de genul “eu si casa”, “eu si gospodaria”, “eu si averea familiei”, “eu si rudele”, etc. Dorinta lor principala este sa nu creeze probleme, sa limiteze efectele pe care conditia lor sociala ori statutul profesional, juridic, moral, medical, financiar, ar afecta viata celor apropiati si asta datorita recentei intrari a planetei Jupiter in sectorul “familiei” care ii obliga sa-si regandeasca deciziile si sa calculeze efectele lor.

Intre 25 septembrie dupa-amiaza si 27 septembrie, preocupari materiale dar si un posibil venit provenind nu neaparat din salariu, pentru a carui plata vor face diligentele necesare.

Intre 28 si 30 septembrie dimineata, situatii stringente care ii pot obliga pe nativi sa se conformeze realitatii si sa-si schimbe felul de a gandi. Analiza la “rece” a unei situatii de data recenta care reconfigureaza pe termen scurt – o luna, de exemplu – un stil de viata, un eveniment: un examen, o deplasare, un tratament, o etapa de pregatire pedagogica sau profesionala care presupun anumite sacrificii.

In restul zilei de 30 septembrie (dupa ora 11), ca si in zilele urmatoare, se vor intensifica preocuparile legate de familie, deja intensificate si reevaluate prin intrarea lui Jupiter in Balanta.

Pe 27 septembrie, planeta Marte va intra in casa parteneriatului, dand unor conflicte rigiditate si profunzime. Relatiile Racilor cu cele doua semne de apa – Scorpion si Pesti -, pot acutiza suferintele interioare – rostite sau inabusite -, crizele de creatie (in cazul artistilor si interpretilor din indiferent ce domeniu artistic) sau trairile religioase.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...