Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 24 – 30 Octombrie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24 – 30 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 24 – 30 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Efluvii emotionale, ganduri cu privire la o persoana iubita sau la copii intre 24 si 25 octombrie dimineata.

Aceste clipe de subtilitate le vor permite nativilor sa vada o situatie dintr-o alta perspectiva. Tendinta de a se dedica, fie si numai pentru putin timp, unor momente de izolare, rugaciune, meditatie. In acelasi scurt rastimp se pot inregistra succese legate de scoala, instructie, examene, de felul in care se prezinta in public ori de a abilitatea nativilor de a face fata unor discutii/intalniri cu miza mare.

In preajma zilei de 25 octombrie, se construieste o etapa incarcata de noroc la drum sau in timpul unei scurte deplasari. Din 25 octombrie dimineata pana pe 27 octombrie, Racii trebuie sa faca fata unor exigente legate de functia sau atributiile publice, oficiale in care sunt implicati. Nu este exclus ca ei sa fie obligati sa rezolve o incurcatura si sa intre, astfel, intr-un hatis de informatii neplacute, destabilizatoare.

Intre 27 octombrie, incepand cu ora 10 dimineata si 29 octombrie, relatiile cu prietenii si cunoscutii, in ciuda eforturilor nativilor de a le limpezi si mai ales de a le stabiliza, se vor complica si se vor inconjura cu un halou neplacut de banuieli, indoieli sau chiar dovezi ale incorectitudinii unuia ori chiar mai multor membri ai grupului de interese din care nativul face parte, ceea ce-l va pune pe ganduri, mai ales in prejma zilei de 27 octombrie, cand se produce faza de Luna Plina, si cand acesta va lua in calcul ipoteza de a se extrage din “combinatie”.

Soarele, care si-a inceput tranzitul prin Scorpion, va tulbura relatiile afective. Din 29 octombrie dimineata pana pe 30/31 octombrie, discutii secrete sau sfaturi de taina. Unii nativi pot primi informatii in legatura cu evolutia unei situatii (conflict, ancheta, proces etc.) la locul de munca.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...