Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 25-31 Octombrie 2014


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-31 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 25 Octombrie – 31 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

N-as indrazni sa formulez o opinie astrala radicala in ceea ce priveste viata sentimentala a celor nascuti in acest semn zodiacal doar in functie de semnificatia directa a planetelor ce tranziteaza de cateva zile casa a V-a a cerului lor astral.

Tristetea, singuratatea, depresia ii pot impinge pe unii spre crize de plans ori spre revolta interioara; dar exista si alte dimensiuni astrale ale perioadei cuprinse intre 25-31 octombrie, care pot sugera si alte ipostaze, cum ar fi: un acut sentiment de telepatie, emotii intense, dublate de trac, de tremolo interior, care acum se cheama “fluturi in stomac”; dar noi nu ne referim doar la emotiile provocate de o aventura picanta, ci mai ales la o stare de emotivitate crescuta, provocata de un examen apropiat, de o decizie in instanta, de teama de a nu se altera un echilibru financiar, profesional sau social sub impactul evenimentelor exterioare sau al deciziilor luate de terti ce pot avea efect asupra existentei lor.

Marte schimba fundamental natura relatiilor parteneriale. Uneori, el poate rascoli trecutul, complicand sau alterand prezentul. Alteori, el induce rigiditate, cramponare, incapatanare sau inflexibilitate, atitudini justificate de nativi prin argumente morale sau chiar juridice.

Atentie la contractele cu impact asupra carierei care se vor semna in aceasta perioada sau la presiunile exterioare care pun in pericol o functie. Risc de accidente pe 30/31 octombrie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...