Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 24-30 Martie 2018


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 24-30 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 24 martie, noapte si dimineata obisnuita.

Intre 24 martie, dupa ora 10:53′, si 26 martie, suport astral din partea Lunii aflata in tranzit prin zodia Racului. Spor de sensibilitate dar si riscul nasterii unor contradictii interioare starnite de evolutia neplacuta a relatiilor parteneriale, cu tenta de constrangere, sau de nevoia asumarii unor responsabilitatile ce decurg din exercitarea functiei si a „riscurilor meseriei”. Unele pot genera adevarate crize de constiinta. Mercur va intra in miscare aparent retrograda, si pana pe 16 aprilie, cand va reveni la mersul direct, va complica speculatiile interioare cu privire la ceea ce e bine, e indicat, e normal sau e legal sa faca.

Intre 26 martie, dupa ora 13:45′, si 28 martie, relatia nativilor cu banii va fi determinata de raportul intre tranzitele momentului si harta personala a fiecaruia.

Intre 28 martie, dupa ora 16:31′, si 30 martie, Racii isi vor face curaj pentru a se ocupa de chestiuni administrative sau cu tenta oficiala prin relatia pe care o vor initia cu institutiile unde se vor duce sa primeasca informatii sau sa depuna cereri. Perioada in care metoda si rabdarea vor fi de partea lor.

Din 30 martie, dupa ora 19:52′, context mai aspru: relatiile de familie, cele conjugale, parteneriale sau oficiale ori publice vor naste stres si preocupare. Nativii vor face efortul de a depasi niste limite personale (oboseala, stare organica proasta, suprasolicitare), barierele de comunicare, piedicile organizatorice sau ostilitatea unui anturaj. Evolutie anevoioasa in cazul proceselor. Posibila interventie a unei autoritati in desfasurarea unui litigiu, cercetare, ancheta care complica situatia de fond. In ciuda acestui peisaj astral plin de disconfort, unele persoane pot totusi sa gaseasca o cale de rezolvare a problemelor profesionale. Pentru asta vor avea nevoie de curaj si rezistenta la stres.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...