Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 24-30 iunie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 24-30 iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 24 si 25 iunie, casa I a personalitatii va fi foarte solicitata. De mai multe zile, ca o consecinta a intrarii, in semnul lor zodiacal, a planetelor Marte, Mercur si Soare, nativii sunt supusi unor “presiuni astrale”: sunt solicitati, au probleme, isi fac griji, se confrunta cu discrepante in activitatea curenta ceea ce ii oboseste, ii enerveaza si ii obliga sa se plieze la conditile momentului. Pe fondul fazei de Luna Noua in Rac, care va avea loc in dimineata zilei de 24 iunie, nativii vor marca un inceput, o cotitura in existenta lor, pe unul din cele douasprezece lacasuri ale cerului lor astral. Poate ca nu se va intampla ceva important si lesne de identificat, dar, macar, organic, sufleteste sau chiar relational, s-ar putea vorbi de o nota aparte ce va face diferenta intre ceea ce s-a petrecut din iunie 2016, de cand Luna Noua in Rac de atunci a deschis un ciclu de un an, si ceea ce va instaura actuala Luna Noua, care va pune, totodata, capat elementelor ce tin de trecut. Context delicat pentru toate tipurile de relatii parteneriale care vor deveni tot mai stingheritoare din 29 – 30 iunie, cand Marte va face opozitie cu Pluton, pe casele I-VII. Posibile lezari de imagine sau de interes pe fondul unor conflicte mai vechi ce vor atinge, atunci, apogeul eventual in contextul unui litigiu.

Intre 26 iunie si inceputul zilei de 28 iunie, atentie la formularea unor pretentii salariale sau pecuniare in cadrul unor negocieri sau revendicari.

Intre 28 iunie, dupa ora 03:42′, si dimineata zilei de 30 iunie, tendinta generala este de consultare; Racii se vor putea sfatui cu prietenii sau cunoscutii, competenti intr-o directie de viata, iar acestia ii pot ajuta sau le pot furniza informatiile esentiale de care au nevoie pentru a depasi momentul.

Pe 30 iunie, dupa ora 10:02′, stres si blocaj in chestiuni personale, parteneriale, procesuale, familiale sau socio-profesionale. Nu va fi o perioada a rezolvarii ci a evaluarii limitelor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...