Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 24-30 Ianuarie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 24 – 30 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana viitoare beneficiaza de o distributie a planetelor in casele cerului diferita mult de reperele care au batut in cuie, de peste un an, predispozitia astrala a Racilor.

Pentru unii, se poate vorbi de o perioada lineara, linistita sau, macar, mai putin solicitanta. Pentru altii, cel putin dupa 27 ianuarie, se instaleaza o stare de izolare de cele lumesti, pragmatice, terre-a-terre. Racii se dedica studiului, scrisului, meditatiei, rugaciunii, postului din alte ratiuni decat cele indicate de un calendar religios, motivate din dorinta personala de purificare sau chiar de testare a limitelor, a vointei ori a puterii lor de a rezista in fata unui unui reper drastic si a unor tentatii.

Altii, pur si simplu, manati din spate de mahnirea unui insucces relativ recent, se pun pe invatat pentru a recupera, completa sau aprofunda. Este momentul rafinarii acestor cunostinte. De aceea, aspectul nici nu priveste mica scolaritate, ci dorinta superioara de cunoastere si progres. Se mai prezinta analizei noastre o combinatie astrala care va fi activa in cazul celor care au o activitate publica sau o functie.

De aceea, zilele de 24 – 26 ianuarie pot avea un ecou special in ceea ce priveste luarea unei decizii in aspectele invocate. Cei tineri sunt tentati sa sara calul, sa depaseasca masura cu consecintele de rigoare; cei maturi, aflati acum intre aproximativ 41- 43 de ani, exasperati de prea multa liniste sau stagnare in viata lor, isi vor propune sa creeze ei circumstante care sa le permita sa se afirme. Desi tendinta este cam…”oblica” unora, foarte atenti la detalii, le poate reusi planul.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...