Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 24-30 Decembrie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 24-30 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 26 decembrie dimineata, sentimente ciudate, stari de spirit stranii, greu explicabile sau raportabile la realitatea inconjuratoare. Nu se poate spune ca multe dintre ideile care le trec nativilor prin minte au vreo justificare. Ei insisi se vor mira ce imaginatie bogata au ori ce vise ciudate le imbogatesc noptile.

Pentru cei care desfasoara activitati bazate pe inspiratie, fantezie, sensibilitate artistica, interpretare se poate ca aceste influxuri sa contina un sambure de progres, de inedit ori de efervescenta creatoare. In plan afectiv, ele vor da nastere insa la trairi stridente si la impulsuri profund subiective.

Intre 26 decembrie (dupa ora 05:20′) si 28 decembrie (pana la ora 17:12′), se contureaza posibile evenimente si informatii legate de schimbarile care urmeaza sa se produca la locul de munca, prilej pentru cei nascuti in Rac sa se gandeasca la felul in care va evolua viata lor profesionala pe termen scurt mai ales daca modificarile intuite vor veni in contradictie cu opiniile, convingerile sau principiile lor de viata.

Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si pana la sfarsitul zilei de 30 decembrie, rastimp resimtit puternic ca un sir de constrangeri legate de sot/sotie, de casnicie sau, la limita, de o separare (divort?). Dar, casa a VII-a, unde se va produce faza de Luna Noua din 29 decembrie, este si cea a litigiilor si a reglementarilor contractuale, ceea ce va impune una sau mai multe reevaluari ale relatiilor parteneriale.

Pentru tot ceea ce inseamna proces sau demers legal, situatia astrala nu e confortabila, ea indicand, fara echivoc, limitari, interdictii, restrangeri ale unor drepturi sau capacitati de actiune. In plan relational, totul sta sub semnul tacerii, al racelii, al instrainarii sau al unei atitudini rezervate, fara efuziuni si sinceritati.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...