Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 24-02 Martie 2018


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-02 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 24-02 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 februarie, dimineata, forfota mentala: Racii vor analiza chestiunile curente dar si chestiunile mai vechi fara a le gasi o rezolvare pentru ca ei insisi vor opune rezistenta la schimbari. Ar fi bine ca nativii sa abordeze o atitudine mai detasata, sa faca cedarile necesare si, in general, sa fie dispusi sa accepte adevarurile care sa le modifice principiile de viata ori sa renunta la ideile invechite, inguste, lipsite de orizont sau egoiste.

Intre 25 februarie, dupa ora 05:06′, si dimineata zilei de 27 februarie, stres nascut din incapacitatea de a ajunge la intelegere cu un partener, de a face fata exigentelor profesionale sau de a depasi o etapa incarcata de responsabilitati diferite care alcatuiesc peisajul unei etape ce poate fi definita ca hartuitoare. Nativii nu sunt multumiti de ei si-si reproseaza, tot timpul, cate ceva.

Intre 27 februarie, dupa ora 06:42′, si dimineata zilei de 1 martie, optiune intr-o chestiune baneasca; unora, li se pot oferi doua variante privitoare la sistemul de salarizare sau la stilul de munca (acasa, part time, colaborare). Alti vor trebui sa faca efortul de a intelege o dispozitie legala pentru a lua decizia cuvenita. In calitate de parinti, Racii nu vor face concesii copiilor care se alinta si pretind lucruri scumpe sau activitati recreative costisitoare.

Intre 1 martie, dupa ora 07:58′, si 2 martie, revin, la un alt nivel de intelegere si manifestare, chestiunile de principiu. Dialogurile cu aceste persoane nu va fi unul comod pentru ca acestia vor avea reactii subiective, patimase, nascute pe un fond emotiv rascolit si neimpacat. Nu o data, se vor afla in situatia paradoxala de a nu fi de acord cu ei insisi, mai ales in preajma zilei de 2 martie, cand va avea loc faza de Luna Plina in Fecioara, pe axa celor doua case ale comunicarii si asimilarii informatiilor. Etapa delicata in cazul sustinerii unor examene din cauza substratului psihic sensibil.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...