Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 23-29 Septembrie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 23-29 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 25 septembrie, dimineata, regrupari afective in jurul unor persoane (iubit/a, copii); pentru unii nativi s-ar putea vorbi de ganduri ambitioase cu privire la un proiect artistic (in cazul nativilor deja afirmati sau care au o cariera consolidata dar care acum vor sa se depaseasca pe sine) sau la gasirea identitatii interioare in vederea unei optiuni fundamentale (studii, meserie, cariera, performanta, afirmare). Posibile sentimente negative starnite de circumstante complicate.

Intre 25 septembrie, dupa ora 07:01′ si seara zilei de 27 septembrie, ar putea fi puse in discutie vechile contracte de munca, ar putea fi cazul semnarii unor contracte, in conditii noi dar nu si avantajoase, situatii speciale, de natura legala, care presupun elaborarea unor anexe la contractul initial de munca. Nativii vor cere explicatii, vor aduce argumente, vor rezista presiunilor care s-ar putea exercita asupra lor pentru a accepta un cadru de munca si/sau o salarizare in defavoarea lor. Posibile schimbari bruste in structura institutiei in care lucreaza care determina reorganizarea responsabilitatilor (unii isi pot pierde functia prin demitere sau demisie).

Intre 27 septembrie, dupa ora 19:24′, si 29 septembrie, preocupari legate de evolutia casniciei sau a unor proiecte de “suflet” ale nativilor care ocupa un loc important in existenta lor si la care nu vor sa renunte. Posibile deziluzii in urma dialogului purtat cu cineva care le arata adevarul, le dezvaluie o realitate ascunsa pana acum lor sau le atrage atentia asupra contextului in care se desfasoara un fapt de viata pe care nativii trebuie sa-ti centreze atentia. Accent puternic pe cariera, pus de opozitia Uranus/Jupiter, sau pe consecintele in plan familial ale unor decizii si evenimente importante cu miza socio-profesionala. Convorbirile, schimburile de informatii, impresii si idei se vor desfasura sub semnul corectitudinii, al adevarului sau al legalitatii; deplasari cu scop precis.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...