Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 23-29 Noiembrie 2019


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 23-29 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 23 și 24 noiembrie dimineața, chestiuni curente domestice legate de confort, de starea de bine, de menținerea într-un cadru armonios a relațiilor de familie, chiar dacă, în realitate, atât nativul, cât și părinții acestuia nutresc de mult timp nemulțumiri sau interese divergente. Constrângeri și riposte incomode ale ginerilor sau ale nurorilor în relația cu părinții nativului.

Între 24 noiembrie, după ora 8:00, și dimineața zilei de 26 noiembrie, sentimente răscolite de tranzitele Lunii prin Scorpion, care vor imprima multor trăiri interioare o nuanță de tristețe, de remușcare sau de regret. Întâmplări speciale, cuvinte ori gesturi care “spun multe” despre felul în care se poziționează un partener față de nativ/nativă din punct de vedere afectiv.

Între 26 noiembrie, după ora 10:11, și 28 noiembrie la prânz, răstimp favorabil rezolvării unor conflicte sau nereguli financiare la locul de muncă. Șansa de a găsi un plasament profesional convenabil, de a face o schimbare de statut pe fondul influxurilor pozitive ale Lunii Noi în Săgetător din 26 noiembrie.

Contextul astral va fi profitabil și pentru sănătate, mai ales pentru cei care s-au confruntat cu afecțiuni de lungă durată, cu proceduri de recuperare după accidente și operații, cu dereglări organice.

Între 28 noiembrie, după ora 14:33, și 29 noiembrie, în zori, abordare reticentă, “cu inima strânsă”, a unor aspecte ale vieții în doi. Efortul de reglementare a premiselor contractuale, încălcate ori neonorate, care până acum s-a lovit de inflexibilitatea sau de indisponibilitatea partenerilor de a le înțelege punctul de vedere, va fi sprijinit, din 26 noiembrie, de planeta Venus, care va intra în acest sector astral și care, până pe 20 decembrie, le va oferi posibilitatea unei abordări temperate și eliminării factorilor de stres care le tulbură și le complică viața și activitatea.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...