Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 23-29 Decembrie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 23-29 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 23 decembrie, posibila decizie surprinzatoare sau hotarare de ultim moment, decizie finala pe fondul unor probleme materiale ce trebuie rezolvate neaparat.

Intre 23 decembrie, dupa ora 16:42, si noaptea de 26 decembrie, ganduri marcate de dorinta de a se rupe de contingent, de a evada intr-un spatiu de confort spiritual, de a se bucura de sarbatori, de valorile artei, de virtutile tamaduitoare ale credintei. Detasare sau chiar refuz de a da curs obligatiilor curente ale vietii practice de fiecare zi.

Pe 25 decembrie, Venus va intra in casa a VII-a si le va impune Racilor nevoia de a-si analiza atent relatiile parteneriale de orice fel si, in functie de cadrul lor de viata actual, sa le pastreze pe cele care le vor da siguranta si perspectiva de viitor. Dorinta lor va fi, la propriu si la figurat, sa faca lucruri “trainice”.

Intre 26 decembrie, dupa ora 02:27′, si dimineata zilei de 28 decembrie, nativii vor trebui sa ramana lucizi, atenti, determinati si, poate chiar, intransigenti, in chestiunile importante care trebuie aparate intr-un context conflictual deja declansat sau care poate surveni, oricand, in sectorul casei a X-a a meseriei si autoritati profesionale.

Intre 28 decembrie, dupa ora 08:24′, si 29 decembrie, axa celor doua case ale sentimentelor va fi sursa de disconfort afectiv. Cel mai mult ii va solicita, in functie de statutul social sau de realitatea lor biografica, o legatura sufleteasca, o prietenie, o poveste de dragoste. In dorinta de a limpezi lucrurile, Racii se vor framanta cu ipoteze si analize in detaliu ale celor spuse sau facute de cei apropiati sufletului lor. Nu vor fi straine de unii, clipele de gelozie, de revolta, de regret, de enervare. Pentru persoanele al caror “cer de nastere” intra in armonie cu tranzitele acestei perioade, se poate anticipa o perioada fertila in planul creatiei artistice; interpretii vor da dovada de forta de expresie, vigoare interioara, sensibilitate si vointa de afirmare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...