Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 23-29 Aprilie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 23-29 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 24 aprilie (dupa ora 15), perioada neplacuta in plan sentimental. Emotiile sunt, in cea mai mare parte, negative. Trairile au aspectul unor ganduri si preocupari care-i macina pe nativi, abatandu-le atentia pe chestiuni intime sau de taina. Sunt accentuate iesirile comportamentale care vadesc egoismul, gelozia, spiritul posesiv. Mercur, aflat in tranzit in casa a XI-a a prietenilor, va deveni retrograd incepand sa le dea, din 29 aprilie, argumente, motivate de dorinta de revansa sau de demonstratie de forta, privind cramponarea de o idee sau de o solutie de viata.

Intre 24 aprilie dupa-amiaza si 26 aprilie, se contureaza mai multe directii de activitate care privesc munca: discutii oficiale pe fondul unor acte si documente, dialoguri aprinse privind acuzatii, explicatii, masuri administrative si riposte ale nativilor, initiative privind o schimbare a regimului contractuale etc. Enervare maxima, eficienta minima.

E nevoie de temperanta pentru a nu provoca dusmanii ce le-ar putea face viata un chin, de acum pana la toamna. Solicitare a aparatului loco-motor si a sistemului arterial. Reactii organice la oboseala, sedere indelungata in picioare, efort muscular, antrenamente epuizante.

Reactii ale vezicii biliare la stres, munca multa, enervare, mancare nesanatoasa. Vegheati, intre 26 si 27 aprilie, la tot ceea ce inseamna rang, functie, demnitate, ecou public al faptelor comise sau al cuvintelor rostite.

Intre 27 si 29 aprilie, pana la ora 11 dimineata, se contureaza tendinta nativilor de a pune piciorul in prag in chestiuni parteneriale, de afaceri, unde autoritatea le este subminata sau contracarara de rivali, prin masuri abuzive. Nu va puneti mintea cu persoane a caror capacitate de intelegere este limitata.

In restul zilei de 29 aprilie, mici surprize din categoria “atentii si cadouri”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...