Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 22-28 Octombrie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 22-28 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 22 octombrie, Racii se vor incarca cu multa sensibilitate gratie tranzitului Lunii prin semnul lor zodiacal. Altii insa se vor incarca cu spaime legate de viata lor conjugala, traind adevarate dezechilibre interioare. Dorinta lor fundamentala este de stabilitate si de normalitate. Constatand cu obiectivitate ca, nu partenerul este devina, ci ei sunt cauza dereglarii vietii in doi, Racii vor face efortul de a repara lucrurile. Dar, in calea calmului mult dorit, se pot ivi ostilitati, divergente sau chiar procese care, direct sau indirect, se vor reflecta asupra vietii lor de familie, accentuand stresul si suprasolicitarea.

Pe 23, 24 si 25 octombrie (pana la ora 06:17′), casa a V-a a sentimentelor isi va modifica semnificatia astrala prin intrarea in acest sector a Soarelui si a planetei Mercur care, alaturi de Luna Neagra, vor alcatui un tablou greu, diferit ca intensitate si motivatie, de la caz la caz. Unii vor fi ingrijorati cu privire la evolutia copiilor lor, altii pot trece prin crize sentimentale, la altii emotivitatea va fi sporita, poate si pe fondul unui psihic incercat de probleme personale. Ca o solutie de compensare unii isi vor “ineca amarul” in alcool, altii vor manca fara noima, etc. Autocontrolul fiind la cote mici in aceasta perioada, Racii pot cheltui banii pe “prostii”.

Intre 25 octombrie (dimineata) si 27 octombrie (pana la ora 16:57′), unora li se dau semnale pretioase cu privire la rostul lor din punct de vedere profesional si ar fi pacat sa nu tina cont de ele pentru ca s-au lasat cuprinsi de melancolie.

Intre 27 octombrie (dupa-amiaza) si 28 octombrie, mecanismele pe care se baza activitatea lor profesionala, raspunderile si obligatiile asumate se pot “deregla”: conflicte de interese, masuri oficiale contradictorii, tumult social, toate il vor forta pe cate un Rac sa se concentra pe situatiile nou create.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...