Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 22-28 Noiembrie 2014


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 22 Noiembrie – 28 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana cuprinsa intre 22-28 noiembrie va activa, mai mult decat in alte perioade, sectorul muncii, dar si al sanatatii. Natura fundamental benefica a planetelor aflate in acest semn pozitiv, activ, dinamic, nu poate decat sa contribuie la o recuperare a fortei fizice, la un spor de energie interioara necesara pentru a se restabili dupa secvente organice dificile (boala, accident, operatie, tratament sau medicatie prelungita).

Pentru cei care au afectiuni cronice legate de circulatia arteriala, de hipertensiune sau de functiile ficatului, tranzitul acestei saptamani, precum si al celor 2-3 care urmeaza, se poate resimti in chip neplacut in masura in care acestia fac excese (antrenamente nechibzuite, efort exagerat la locul de munca, imprudente), se expun la riscuri sau nu-si controleaza echilibrul interior.

Fiind totusi o perioada care “provoaca”, acestia ar trebui sa se educe si sa nu se ambaleze in tot felul de situatii conflictuale care sa-i vulnerabilizeze. Priviti evenimentele cu intelepciune, renuntati la patima.

Pe 25 si 26 noiembrie unii nativi ar trebui sa recurga cu deosebire la diplomatie. Sunt zile de stres relational, de opozitii si poate chiar obstacole multe, marunte, care il pot scoate din sarite pe un Rac. Fara extravagante filantropice pe 27 si 28 noiembrie. Luna Neagra va intra in casa relatiilor de mai mica importanta, a comunicarii si invatarii, examene, optiuni, etc.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...