Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 22-28 Iuie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Iuie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 22-28 Iuie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 22 si 23 iulie dimineata, griji personale, preocupari pentru infatisare, alimentatie, sanatate sau pentru instaurarea unor relatii armonice cu familia, sotul/sotia si partenerii de contract, de proiect, de afacere.

Intre 23 iulie, dupa ora 11:34′, si 25 iulie, la pranz, posibile transformari financiare. Pentru unii, acestea pot fi obisnuite, pentru altii, exceptionale.

Si, cum pe 23 iulie, la ora 12:45′, se va produce faza de Luna Noua in Leu, este de asteptat ca, pe fondul acestui eveniment astral, sa sa se modifice datele problemelor banesti, in general, sau salariale, in special. Mai poate fi vorba de o victorie (intr-o negociere), de un castig de cauza (in instanta) care, prin consecintele firesti vor atrage o schimbare de statut profesional.

Intre 25 iulie, ora 13:33′, si 27 iulie dupa-amiaza, atentia lor va incepe sa fie indreptata spre detaliu, spre amanunt. Nimic nu va fi lasat la intamplare de catre acesti nativi care vor beneficia, printre altele, incepand cu 26 iulie, de intrarea planetei Mercur in zodia Fecioarei, respectiv in casa a III-a, tranzit care le va modela in chip util si fericit atitudinea fata orice proces de asimilare a informatiilor (receptare, invatare, memorare, analiza, concluzii, etc.). Etapa va fi una calma, metodica, ponderata si responsabila. Vor fi favorizate deplasarile scurte, mersul pe jos, excursiile facute “cu pasul”, plimbarile. La cote ridicate va functiona spiritul comercial si capacitatea de a valorifica un bun, de a specula o oportunitate in beneficiul personal.

Intre 27 iulie, ora 18:37′, si 28 iulie tendinta de a aplana conflictele din familie, de a se purta adecvat situatiei si momentului. Posibile stari organice neplacute, de natura subiectiva (enervare, oboseala, stres, incordare la locul de munca) care pot antrena tulburari de circulatie ale aparatului loco-motor trecatoare, dar repetitive.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...