Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 22 – 28 August 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22 – 28 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 22 – 28 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Soarele va intra in ziua de 23 august in casa invataturii si a comunicarii si, pentru aproximativ doua zile (intre 26 si 28 august), va face o conjunctie rara cu Jupiter in Fecioara care isi va pune amprenta pe felul in care vor evolua o serie de evenimente ce tin, in functie de varsta, de scoala, facultate, etape superioare de pregatire sau aprofundare a cunostintelor; in egala masura, el va determina un fel mai just, mai ponderat si mai profitabil de a se exprima, de a aborda o serie de idei si principii sau in comportamentul lor de fiecare zi.

Nu la fel de armonica se va dovedi, situatia casei a IV-a, care se va confrunta, dupa 25 august, cand, aici, va intra Luna Neagra, cu probleme, griji, necazuri, complicatii, pierderi etc. Relatiile cu membrii familiei din care provin, mai ales cu cei in varsta vor cunoaste, pana in mai 2016, tot felul de fluctuatii.

Mercur va intra in aceiasi casa, punandu-si amprenta pe evolutia specifica ce tine de acest sector, prin intarzieri, complicatii, confuzii, incurcaturi, discutii fara sfarsit. “Ceva” ce se intrezareste intre 27/28 august are tendinta sa se dezvolte in saptamanile viitoare.

Pe 22 august pot fi revoltati sau jigniti de o chestiune afectiva care devine exploziva. Intre 23-25 august, cei mai muti dintre nativi sunt preocupati de acte si de demersurile oficiale intr-o chestiune legata fie de locul de munca, fie de sanatate (aprobari, taxe, cereri, legalizari). Intre 25 august dupa-amiaza si in dimineata zilei de 27 august, se pot produce intarzieri, amanari, refuzuri sau dificultati in tot ceea ce tine de o relatie parteneriala, de colaborare sau maritala.

Intre 27 si 28 august nu sunt excluse certurile care pleaca de la revendicari materiale sonore si abuzive. Atentie la manipularea tuturor aparatelor si utilajelor care folosesc curent electric, raze, care produc vibratii sau functioneaza la turatii mari (motoare, turbine, aparatura de bucatarie, jucarii mecanice complicate, ambarcatiuni, instalatii din parcurile de distractie).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...