Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 22-28 Aprilie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 22-28 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 22 si 24 aprilie noaptea, vor fi active mecanismele interioare care tin de constiinta, de lumea idealurilor si a sperantelor ori a reprezentarilor superioare despre lume si viata menite sa-l apropie pe nativ de drumul sau in viata. Vor fi posibile cristalizari ale unor proiecte sau incercari de limpezire de sine pe fondul receptarii unor mesaje subtile de ordin religios, filosofic sau cu semnificatie sociala si profesionala. In general, Racii vor fi atrasi de adevar, de cunoastere si progres prin invatatura si vor nutri dorinta de a depasi etapele dificile prin vointa si credinta ori prin capacitatea de a-si schimba felul de a trai la intamplare, risipindu-si calitatile si pierzand timpul.

Intre 24 aprilie (dupa ora 03:33′) si 26 aprilie dimineata, provocari profesionale pe fondul unor critici sau dispute publice care pun ambitia nativilor la incercare.

Intre 26 aprilie (dupa ora 04:57′) si noaptea de 28 aprilie, este posibil sa se consolideze statutul unui nativ intr-un grup in care s-a integrat de curand sau, pe fondul Lunii Noi in Taur care va avea loc in ziua de 26 aprilie, la ora 15:16′, acesta sa fie primit in organizatii, asociatii sau structuri oficiale care desfasoara activitati practice, de utilitate publica, menite sa-i ajute pe altii ori sa construiasca si sa consolideze ipostaze umanitare.

In restul zilei de 28 aprilie (dupa ora 04:39′), vor avea loc doua evenimente astrologice: planeta Venus va intra in zodia Berbecului, semn pe care il va traversa pana pe 6 iunie, iar Nodurile Lunare (“Sensul Vietii si Pedeapsa in Viata”) vor parasi axa Fecioara/Pesti si vor evolua pe axa Leu/Varsator. In planul sanatatii se contureaza stari dizarmonice legate de fiziologia aparatului loco-motor si a circulatiei arteriale. Posibile stari de incordare nervoasa a caror motivatie (nu singura insa!) ar putea fi, schimbarile preconizate la locul lor de munca.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...