Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 21-27 Octombrie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Octombrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 21-27 Octombrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 octombrie, la pranz, scurte crize de gelozie, stari interioare afectate de ganduri sau informatii care-i fac pe nativii sa se indoiasca de onestitatea partenerului lor. Idei distructive, nascute din revolta unor Raci care au impresia ca nu sunt la inaltimea asteptarilor din partea publicului sau, daca sunt interpreti, ca nu ating culmile performantei in creatia lor artistica.

Intre 22 octombrie, dupa ora 14:57′, si zorii zilei de 25 octombrie, posibile situatii cu tenta legala care izvorasc in relatiile de munca pe fondul schimbarilor de statut la nivelul institutiei unde activeaza. Stare organica usor ameliorata, pe fondul unei revigorarii trupesti.

Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29′), Marte va intra in zodia Balantei care ii va face harnici si dedicati treburilor domestice. Dorinta de a face o schimbare in plan locativ (mutare, inchiriere, mai putin vanzare/cumparare). Stare de bine, senzatie de confort, mai ales daca nativul a facut innoiri in locuinta (curatenie, mobilier nou, reparatii, redecorare a interiorului).

Pe 23 octombrie dimineata, la ora 09:27′, Soarele va intra in zodia Scorpionului si le va da impulsuri sentimentale; perioada favorabila conceperii unui copil.

Intre 25 octombrie, dupa ora 03:13′, si dupa-amiaza zilei de 27 octombrie, ostilitati minore in plan partenerial, intarzieri, amanari sau blocaje in negocieri si in discutiile pe tema unui proiect.

Pe 27 octombrie, dupa ora 15:49′, riscuri pentru integritatea corpului fizic mai ales in cazul celor care au o predispozitie astrala natala ce intra in contradictiei cu tranzitele actuale. Surprize de natura materiala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...