Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 21 – 27 Noiembrie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 21 – 27 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 21 noiembrie, Racii se pot lasa dusi de fantezie, pot face planuri frumoase. Altii incearca sa rezolve un segment al vietii lor apeland la solutiile ofertante al strainatatii sau ale unei plecari pe termen lung din tara. Lucrurile se vor dovedi repede destul de greu de pus in practica ceea ce ii va obliga sa-si reconfigureze proiectele si sa se concentreze, in prezent, pe chestiunile concrete, practice ce presupun (dar nu in mod obligatoriu) un set de gesturi cu tenta oficiala: cereri, memorii, aprobari, autentificari de acte, depuneri de dosare, inscrierea la cursuri, concursuri, vizionari etc.

Intre 22 si 23 noiembrie cei implicati in activitati publice sau care detin functii oficiale vor fi obligati sa se concentreze pe o serie de treburi ce impun spirit de initiativa, capacitate de a decide repede, de a actiona prompt, de a fi eficienti si, mai ales, curajosi.

Spre familie se indreapta contradictiile, complicatiile si situatiile ce evolueaza spre conflict. Intre 24 si 25 noiembrie unii Raci doresc sa-si consolideze relatiile cu persoanele din anturajul personal sau socio-profesional.

Vor sa stie pe cine si cat se pot baza sau doresc sa primeasca asigurari de solidaritate si cooperare intr-un demers de-al lor. Intre 26 si 27 noiembrie, viata nativilor din Rac capata accentele unui schimb de idei, informatii si pareri care se desfasoara discret sau chiar in secret.

Ii incearca tot felul de stari interioare de neliniste sau de indoiala pe care doresc sa le verifice. Acestea privesc casa muncii si a relatiilor cu colegii si sefii de la locul de munca. Alteori, poate fi vorba de sanatate. Aceasta stare interioara “inflamata” este amplificata de faza de Luna Plina care se produce in ziua de 26 noiembrie si care isi va rasfrange efectele si a doua zi.

Sursa: Ziarul Libertatea



Mai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...