Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 21-27 Mai 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 21-27 Mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 21 mai se nasc tot felul de contradictii interioare care pleaca de la presimtiri, intuitii sau doar banuieli cu privire la o relatie sentimentala. Nativii se simt singuri, tradati, pacaliti sau abandonati. Dorinta lor de afectivitate este mare iar in absenta unor gesturi, cuvinte ori situatii care sa le confirme trainicia unei relatii bazate pe dragoste, atractie si incredere, este posibil ca ei sa se intristeze si sa se amarasca peste masura.

Aceasta intensificare brusca a suferintei se explica prin vibratiile pe care, din 21 mai, incepe sa le emane, in acest sector astral, Luna Neagra, intrata in Scorpion; ei i se va alatura, pe 27 mai, Marte, care va reactualiza conflicte si banuieli mai vechi, aducand la suprafata trairi inabusite.

Intre 22 si 24 mai (pana la ora 8 dimineata), faza de Luna Plina le poate aduce Racilor o schimbare sau o implinire in plan profesional. Poate fi vorba de rezolvarea unui loc de munca, a unui transfer sau o promovare. In planul sanatatii, dupa 24 mai, cand pe axa celor doua case ale sanatatii va opera perechea nou formata Venus – Soare, se va putea vorbi de acutizarea unor suferinte mai vechi legate de fiziologia membrelor superioare sau inferioare, de circulatia arteriala, de circulatia periferica sau de fiziologia aparatului locomotor, incluzand musculatura si sistemul osos.

Cei care fac sport, mai ales de performanta, sau care se dedau unor exercitii de intretinere s-ar putea confrunta cu consecintele lipsei lor de masura si a exceselor. Din dimineata zilei de 24 mai si pana pe 26 mai (ora 17), nativii din Rac se vor dovedi cu precadere pragmatici, realisti si principiali in relatiile cu partenerii sau cunoscutii si aliatii.

Mercur, revenit la mersul direct din 23 mai, le va da impulsuri corecte, de bun simt, in toate relatiile ce tind sa se complice ori sa se destrame. Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai, unii nativi, vor avea tot felul de idei, solutii si strategii, ingenioase,cu privire la o chestiune materiala. Un rol important il vor juca informatiile transmise lor pe cai discrete (soapte, marturisiri, declaratii, indiscretii etc.).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...