Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 21-27 Ianuarie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 21-27 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 ianuarie (pana la pranz), sentimente neimpartasite, amaraciuni si tristeti, deziluzii care pot fi provocate de o persoana sau chiar de catre copii. Mic moment de criza de creatie pentru cei care activeaza in domeniul artistic: nu au chef, nu au inspiratie, nu pot sa se transpuna in pielea personajului din cauza unui prea plin sufletesc care ii tulbura.

Intre 22 ianuarie (dupa ora 12:45′) si 24 ianuarie, posibile reglementari legale in favoarea nativului sau care atrag de partea lui circumstante profesionale ce-i dau satisfactie (li se face dreptate, se ridica umbra de indoiala ce s-a abatut asupra lor, repurteaza o victorie la locul de munca, etc.). Racii care au boli sau suferinte fizice vor respinge solutia unui tratament din categoria medicii alternative.

Pentru ca temerile lor sunt profund subiective (dar explicabile printr-un psihic suprasolicitat), este bine ca acesti nativi sa nu ia o decizie definitiva in aceasta privinta ci doar sa o amane pana in momentul cand vor fi in forma iar tratamentul va da rezultatele scontate si, nelasandu-se condusi de prejudecati si false argumente, intre timp, sa se informeze si sa se lamureasca.

Intre 25 si 27 ianuarie dimineata, discutii preliminare semnarii unui act, consultari, „sondarea discreta a terenului” in vederea implicarii lor intr-o colaborare. Moment de raceala afectiva sau chiar de indiferenta in plan conjugal. Perioada de constrangeri sau contestari care vor pune intr-o ecuatie dificila activitatea profesionala si responsabilitatile lor publice.

Pe 27 ianuarie (dupa ora 10:35′), posibile surprize legate de un venit, un beneficiu, un gest cu consecinte materiale, mai ales pe fondul unui eveniment neasteptat, care schimba datele problemei si care se poate prelungi sau materializa pe 28 ianuarie (cand, pe casa a VIII-a, va fi Luna Noua) sau chiar pe 29 ianuarie, ca efect al acestei conjuncturi astrale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...