Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 21 – 27 Februarie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 21 – 27 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nu toata lumea traieste in planul ideilor filosofice sau al credintelor religioase, al preocuparilor superioare legate de lume viata de genul sociologie sau psihologie, dar, evident, sunt si dintre acestia.

In aceasta ultima situatie, ziua de 26 februarie poate fi una salutara pentru cristalizarea unor idei care nu se “legau” coerent, intr-un flux de argumente care sa dea coerenta unui demers sau motivatie unei decizii. Acum, o serie de determinari astrale se afla in masura sa le limpezeasca gandurile si sa nasca acele premise mentale, intelectuale sau spirituale, necesare pentru a contura o viziune sanatoasa cu privire la ceea ce pot face cu viata, cu meseria sau cu un talent al lor nevalorificat pana acum.

Probabil ca elementul care le complica pasul nr.2 in aceasta directie este lipsa lor de chef sau conditiile obiective care ii impiedica sa invete ori sa se incadreze in forme oficiale, organizate de studiu si aprofundare. De aceea, rostul acestui moment astral este sa le induca fie forta launtrica necesara, fie logica parcurgerii acestor etape. In acest sens, perioada cuprinsa intre dupa‑amiaza zilei de 27 februarie si dimineata zilei de 1 martie este chiar memorabila.

Pentru alte persoane active, cu functii si cu raspundere se ridica serioase probleme de afirmare publica (prin ostilitati si neconcordante de toate felurile) sau de mentinere intr-o functie (contestari). Perioada buna pentru analiza practica si solutii rapide, care salveaza pe termen scurt o situatie complicata, dar nu o rezolva definitiv, intre 25 si 27 februarie. Intreaga saptamana poarta un grad de inconsecventa intre decizie si actiune ce trebuie alungata.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...