Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 20 – 26 Iunie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20 – 26 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 20 – 26 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Racii sunt vedetele incontestabile ale saptamanii viitoare. Pe 21 iunie Soarele va intra in semnul lor zodiacal, marcand si momentul de culminatie al anului, Solstitiul de vara, cu minunata cea mai lunga zi” ce vesteste inceputul verii astronomice dar si al celei astrologice.

Marte va intra si el, pe 24 iunie, in Rac, operand tot felul de modificari de stari de spirit sau de stari organice pe care nativii le vor simti intens. In primul rand, vor fi mult mai incarcati energetic, dar vor trai mult mai intens si in plan emotional. Marte va induce, pentru niste saptamani, o serie de trairi si reactii intense, instinctive, nu toate confortabile sau lesne de stapanit.

Totusi combativitatea va fi unul dintre atu-urile lor care, folosit intelept si cu masura, le va da posibilitatea sa depaseasca momente complicate sau delicate. Pe 20 si 21 pot avea parte de un “bine” financiar, pot castiga bani, pot primi niste sume ce li se cuveneau de mai mult timp ori, in mare, isi reglementeaza regimul platilor.

Pe 22, 23 si 24 iunie dimineata, pot fi mai tacuti, mai atenti la amanunte, mai analitici, mai rezervati in dialoguri cu privire la propria persoana din pudoare, discretie, teama sau nesiguranta. Din 24 iunie dupa-amiaza pana pe 26 iunie, pentru segmente scurte de timp, vor fi solicitati de cei din familie: vor fi obligati sa ajute pe cineva, sa le faca un serviciu, sa le acorde asistenta, sa-i ingrijeasca etc.

Atentie la tot felul de informatii care vin pe cai discrete sau neconventionale spre ei, in ipostaze unde intamplarea sau coincidentele ciudate vor juca un rol important. Este vorba de un fel de avertisment sau de protectie ce le vine in acest fel.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...