Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 20-26 Decembrie 2014


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 20 Decembrie – 26 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Puternic accent existential intreaga saptamana in sectorul casatoriei, relatiilor de afaceri, contractelor, asocierilor mai mult sau mai putin profitabile, a proceselor si rivalitatilor.

Luna Noua din 22 decembrie presupune un inceput, dupa epuizarea unei secvente de viata anterioare prin arderea unei etape. Atentie la graba cu care unii dintre nativi vor dori sa repare ceva stricat sau doar lezat de evenimentele ultimilor doi ani si jumatate. Acum, la acest sfarsit de an, chiar nu este momentul potrivit, in ciuda unor oferte sau oportunitati care li se deschid. In unele cupluri se poate instala tacerea, ostilitatea, instrainarea. Asupra altora planeaza ideea de despartire “cu acte in regula”, nu doar de fuga de acasa.

Complicat, aproape imprevizibil, prin bogatia de sensuri si evolutia unor conflicte ce presupun chemarea in ajutor a avocatilor, prezenta in fata unui complet de judecata, cu un accent special pentru zilele de 22/23 decembrie, desi reflexul acestei perioade intense din punct de vedere astrologic, se rasfrange asupra intregii saptamani.

Saturn va intra in casa a VI-a de unde va ridica, imediat ce paseste in Sagetator, tot felul de situatii radicale cu privire la regimul muncii, legate mai ales de conditionarile legilor ce reglementeaza acel tip de activitate profesionala. Sunt vizati mai ales cei maturi (57-60 de ani) sau cei mai in varsta, dar aflati inca in activitate.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...